banner651

EKİNÖZÜ MEHMETÇİK İÇİN BAYRAKLARLA DONATILDI.

Kahramanmaraş’ın Ekinözü Belediyesi, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlere destek için kentin cadde ve sokaklarını Türk Bayrakları ile donattı.

 EKİNÖZÜ MEHMETÇİK İÇİN BAYRAKLARLA DONATILDI.

 EKİNÖZÜ MEHMETÇİK İÇİN BAYRAKLARLA DONATILDI.

Kahramanmaraş’ın Ekinözü Belediyesi, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlere destek için kentin cadde ve sokaklarını Türk Bayrakları ile donattı.

Ekinözü Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör unsurlarının temizlenmesi için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’nin talimatıyla ilçenin her tarafını Türk Bayraklarıyla donattı.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen yaptığı açıklamada, Afrin'deki harekatın başarıyla ilerlediğini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne moral vermek için bayrak kampanyası başlattıklarını ifade eden Çeleğen,  İlçenin bütün cadde ve sokaklarına Türk Bayrağı asıldığını kaydetti.

Ekinözü’nün kırmızı beyaz haline geldiğini aktaran Çeleğen şunları söyledi: "Kahraman Türk askerinin başarısına moral kaynağı olsun diye bu kampanyayı devam ettiriyoruz. Acil bir şekilde tüm halkımızın bunu desteklemesini istiyorum. Bunun Türk askerine moral olacağını düşünüyorum. Bütün Türkiye'de bayrak asılması gerekiyor. Bayrak bizim kanımız, canımız, her şeyimiz. Biz ne yaparsak vatan ve bayrak için yapıyoruz. Şu an vatan meselesi söz konusu ise bu canımız, kanımız olan bayraklar asılmalı ve şanlı bir şekilde dalgalanmalıdır."

Türkiye’nin, devletler arasındaki itibarının çok yüksek olduğunu dile getiren Çeleğen şu şekilde konuştu: "Bu savaş memleketimize ve milletimize büyük çapta hayır ve başarı getirecektir. Onun için bu PKK'nın sonuna kadar, tabi PYD ve çeşitli süslemelerle isimleri var ama bunların ana kökü PKK'dır. Onun için bu PKK kökünden bitirilmelidir. Türk milleti ayağa kalkmıştır. Milletimiz çok sabırlıdır. Bu sabrın üzerinde hiçbir millette bu kadar sabır yoktur. Sabır, sabır, sabır. Sonradan da ayağa kalktığında da kimse Türk milletini durduramaz. Şu andaki bu bayrak asmalar PKK'nın yok oluşu anlamındadır. Bitişi anlamındadır. Onun için önemli buluyorum."

“MEHMETÇİĞİMİZ BU KIŞ ŞARTLARINDA KANIYLA CANIYLA MÜCADELE ETMEKTEDİR”

 Terörün kökü kurutuluncaya kadar bayrakların asılması gerektiğini belirten Çeleğen şöyle konuştu: “Afrin'de ülke güvenliğimizi tehdit eden unsurların temizlenmesi, bölge halkının terör örgütlerinin baskısından kurtarılması ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelik tehditlerin ortadan kaldırılması amacıyla, devletimizin tamamen uluslararası meşru haklara dayanarak başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu'nda, kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanındayız. Gözünü kırpmadan görev yapan şanlı ordumuzun Allah yar ve yardımcısı olsun. İnanıyoruz ki; zulüm hükümdarlığı kuran terör örgütleri bölgeden temizlenecek ve coğrafyamızda huzur, yeniden yeşerecektir. Türk Ordusu, tarihi şanlı zaferlerle dolu bir gücün mirasçısıdır ve bu mukaddes ordu, Türk Milleti'nin sahip olduğu üstün seciyeyi büyük bir gurur ve liyakatle en güzel şekilde üzerinde taşımaktadır. Şerefli ordumuz, Zeytin Dalı Operasyonu'nda büyük başarılara imza atarak, yüksek karakterini geçmişte olduğu gibi bu gün de tüm dünyaya ispatlayacaktır. Mehmetçiğimiz bu kış şartlarında olumsuz koşullarda, kanıyla canıyla mücadele etmektedir.  Ekinözü Belediyesi olarak bizler de, dualarımızla bayraklarımızla sesimizi yükselterek, bu kahramanlık mücadelesine destek veriyoruz. Bayrağımız, Dualarımız ve Kalbimizle Mehmetçiğin Yanındayız.  İlçemizdeki tüm caddelerimize, sokaklarımıza şanlı Türk bayrağımızı astık. Bizler biliyoruz ki; bu vatan toprağında doğmuş, bu güzel evlatlar yaşadıkça, şanlı bayrağımız dalgalanacaktır. Camilerimizin ışıkları sönmeyecek, ezanlarımız susmayacaktır. Başta bölgede ve sınırlarımızda var olan terör örgütlerinin bertaraf edilmesi hususunda gereken harekatı başlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, operasyonda görev yapan kahraman askerlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 22:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER