banner651

“EĞİTİM YATIRIMLARI SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN ÖNEMLİ NOKTASI”

Ekinözü Belediyesi’nin başlattığı ‘Kalem Tutan Eller’ üşümesin projesi kapsamında 150 öğrenciye okul kıyafeti yardımı yapıldı.

“EĞİTİM YATIRIMLARI SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN ÖNEMLİ NOKTASI”

 KALEM TUTAN ELLER ÜŞÜMEYECEK

Ekinözü Belediyesi’nin başlattığı ‘Kalem Tutan Eller’ üşümesin projesi kapsamında 150 öğrenciye okul kıyafeti yardımı yapıldı.

Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nün Hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi 'Kalem tutan Minik Eller Üşümesin' kampanyasına Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma Kulübü de destek verdi.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Kalem Tutan Eller Üşümesin kampanyası ile ilçede eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye yardım edildiğini açıkladı.

Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nün başlattığı kampanyaya ülkenin birçok bölgesinden destek geldiğini belirten Çeleğen, Kalem Tutan Eller Üşümesin projesine destek veren Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma Kulübü Başkanı Sait Kılıçsalayan ve arkadaşlarına teşekkür etti.

“EĞİTİM YATIRIMLARI SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN ÖNEMLİ NOKTASI”

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “ Belediyemiz Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan projeler kapsamında Basın Yayın Danışmanımız İsmail Bozdoğan ve okul müdürlerimiz ile okul idarecileri tarafından tespit edilen 150 dar gelirli ve ihtiyaç sahibi öğrencimize okul kıyafeti yardımında bulunduk. Ekinözü Belediyemiz ile Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma Kulübü'nün hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi olan ' Kalem tutan Minik Eller Üşümesin' kampanyası çerçevesinde öğrencilerimize mont, bot, çorap yardımında bulunduk.”

Sosyal belediyeciliğin önemli bölümlerinden birinin de eğitim yatırımları olduğuna dikkat çeken Çeleğen şu şekilde konuştu: “Biz, belediye olarak, gençlerimizin geleceğine yönelik yatırımlara da öncelik veriyoruz. Okullarımıza her türlü ekipman temininden tutun boya, badana, temizlik ve tadilat işlerini üstleniyoruz. Yetinmiyoruz, her türlü eğitici, öğretici, kültürel faaliyetlere ön ayak olup gerekli düzenlemeleri yapıyoruz.”

 “DAHA FAZLA VATANDAŞIMIZA YARDIM ULAŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Ekinözü Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya destek vermek için arkadaşlarıyla çalışma başlattıklarını aktaran Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma Kulübü Başkanı Sait Kılıçsalayan, el ele vererek söz konusu yardımları topladıklarını söyledi.

Kılıçsallayan konuyla ilgili şunları ifade etti: “İyiliğin çoğalması ve hakkı ile yapılması adına var gücümüzle çalışacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma Kulübü olarak daha fazla öğrenciye bot, ayakkabı, kışlık mont, atkı, bere, oyuncak ve bir senelik kırtasiye’nin yanı sıra daha fazla vatandaşımıza yardım ulaştırmak istiyoruz.  Bu iş gerçekten samimiyet isteyen, fedakarlık gerektiren önemli bir faaliyettir.  Biz kulüp olarak daha önce olduğu gibi şimdi de yardıma ihtiyacı olan köy okullarındaki yavrularımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.”


Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER