BÜYÜKŞEHİR’DEN HATLARDA YENİ DÜZENLEME

Yolcu yoğunluğu ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda etkin, verimli ve alternatif bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla; HPRS 2 ve HPRS 9 hattında çalışan otobüslerin güzergâhı değiştirildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN HATLARDA YENİ DÜZENLEME
 BÜYÜKŞEHİR’DEN HATLARDA YENİ DÜZENLEME

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada bazı HPRS hatlarında güzergâh değişikliği yapıldığı belirtildi. Yeni yapılan düzenlemeye göre;

HPRS-2 VE HPRS-9 Hatlarında;

Yolcu yoğunluğu ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda etkin, verimli ve alternatif bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla;  HPRS 2 ve HPRS 9 hattında çalışan otobüslerin güzergâhı değiştirildi.

HPRS 2 nolu otobüs güzergâhındaki Özel Halk otobüsleri Karaziyaret Mahallesine girmeyecek ve Eyüp Sultan Mahallesinden geri merkeze dönecektir.

HPRS 9 nolu otobüs güzergâhındaki Özel Halk otobüsleri Köle Hafız Bulvarı- Gazi Osman Bulvarı güzergâhını kullanarak Gedemenli Mahallesi istikametinde toplu taşıma hizmeti vermeye devam edecektir.

HPRS-22  ve 44 Hatlarında;

HPRS-22 nolu otobüs güzergâhına yolcuların rağbet göstermemesi  ve araç başına yolcu ortalamasının çok düşük olması nedeniyle hattın verimsiz olmasından dolayı HPRS-22 nolu hat iptal olmuştur.

Gedemenli mahallesine giden vatandaşlarımızın mağdur olmaması için HPRS-9 nolu hattın Gedemenli Mahallesine kadar uzatılarak güzergâh değişikliği yapılmıştır.           

HPRS-44 Hatlarında;

HPRS-2noluotobüs güzergâhında yapılan değişiklikten dolayı Karaziyaret Mahallesindeki vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yeni bir HPRS-44 nolu otobüs güzergâhı oluşturulmuştur.

Yeni Otobüs güzergâhımız 26.01.2017 tarihinden itibaren vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 05:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER