banner651

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNA BÜYÜK İLGİ

İnsanlığa hizmet için çalışan Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi,Bisiklet ve Yürüyüş Yolu projesiyle vatandaştan tam not aldı. Özellikle hafta sonu adım atacak yer kalmayan tesiste, üye sayısı 20 Bine ulaştı.

 BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNA BÜYÜK İLGİ

 BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNA BÜYÜK İLGİ

Üye Sayısı 20 Bine ulaştı, 62.519 Kez Hizmet Alındı

İnsanlığa hizmet için çalışan Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi,Bisiklet ve Yürüyüş Yolu projesiyle vatandaştan tam not aldı. Özellikle hafta sonu adım atacak yer kalmayan tesiste, üye sayısı 20 Bine ulaştı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in, Kahramanmaraş’a hediye niteliğinde yapmış olduğu önemli projelerden biri olan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’na Kahramanmaraş halkı büyük ilgi gösteriyor. Hafta sonları tatil günlerini değerlendirmek için ailelerin uğrak mekânı olan tesiste 3 aylık zaman diliminde üye sayısı 20 Bine ulaştı. Cumartesi-pazar günü tesisi kullanan kişi sayısı ise 2971 oldu.

Kısa sürede 62.519 kez hizmet alınan tesiste; 9 km kesintisiz yol boyunca, 6 noktada farklı kondisyon alanları, yürüyüş alanları ve 720 adet bisiklet otoparkı, 240 araçlık otopark,1976 m²  model uçak pisti ve 560 m²’lik kafeterya bulunuyor. 

Bisiklete farklı bir bakış açısı kazandıran Onikişubat Belediyesi, anneleri, bebekleri,çocukları ve eğlenceli zaman geçirmek için gelen grupları düşünerek ilginç ve dikkat çekici bisikletler tasarladı.


Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER