banner651

AFRİKA’YA 2. SU KUYUSU İKLİME HATUN’DAN

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Merhamet ve Nezaket Okulları Projesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi Protokolü kapsamında, Kahramanmaraş İklime Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri “Haydi Gençler Afrika’da Su Kuyusu Açıyoruz” çalışmasına Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulundan sonra 2. Su kuyusu bizden diyerek 17.000 TL para topladılar.

AFRİKA’YA 2. SU KUYUSU İKLİME HATUN’DAN

 

AFRİKA’YA 2. SU KUYUSU İKLİME HATUN’DAN

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Merhamet ve Nezaket Okulları Projesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi Protokolü kapsamında, Kahramanmaraş İklime Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri  “Haydi Gençler Afrika’da Su Kuyusu Açıyoruz” çalışmasına Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulundan sonra 2. Su kuyusu bizden diyerek 17.000 TL para topladılar.

Su kuyusu için toplanan para, düzenlenen tören ile  Somali’de su kuyusu açılmak üzere Okul Müdiresi Zeliha Özel tarafından İHH Kahramanmaraş Şube Başkanı Süleyman Erayman’a teslim edildi.

Törende konuşma yapan Okul Müdiresi Zeliha Özel, Büyükşehir Belediyesinin Su Kuyusu açma çağrısına kayıtsız kalmayarak, öğrencilerin harçlıklarından artırarak Su Kuyusu parasını topladıklarını, yaptıkları bu çabanın insanların sıkıntılarını, susuzluklarını giderebilmek için karşılıksız yapılan faaliyetler olduğunu, dünyanın neresinde hangi milletten ya da dinden olursa olsun hiç düşünmeden yardıma koşan herhalde tek milletin Türk Milleti olduğunu belirtti.

Okul Müdiresi Zeliha Özel, böylesine hayırlı bir çalışmaya öncülük eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  İHH’ya, okul öğrencilerine, velilerine ve hassaten öğrencileri motive eden öğretmenler Ali Buluntu ve Ali Çolak’a, ayrıca hayırsever Akif Bakır’a teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

 Törende öncülük eden ve emeği geçenle birer plaket takdim edilerek teşekkür edildi.

Törende İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve Büyükşehir Daire Başkanı Hasan Balbaba da konuşmalarında emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etmişlerdir.

Daire Başkanı Balbaba, gençlerin büyüklerden daha dertli olduğunu belirterek, hassasiyetlerinden dolayı Okul idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2018, 04:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER