banner675

Gayrimenkule yeni soluk, Bağcı Gayrimenkul hizmete açılıyor

Gayrimenkule yeni soluk, Bağcı Gayrimenkul hizmete açılıyor

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk getirmek istedikleri ifade eden Bağcı Gayrimenkul Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş’tan başlayarak bölgeye gayrimenkul sektörüne Avrupa disiplinini getirmek istediklerini hatırlatan Bağcı Gayrimenkul yetkilisi Mehmet Bağcı, Zübeyde Karakoyun ve Şefik Musli basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Özel bir tesiste gerçekleştirilen toplantıda konuşan Mehmet Bağcı, 43 yıl Almanya’da yaşadığını, çok sevdiği ülkesine dönerek iş hayatını Kahramanmaraş’ta sürdürmek istediğini belirtti.

17 yaşında dünya Kickboks şampiyonu olan Bağcı, “1,5 yıl önce Almanya’dan Türkiye’ye dönüş yaptım. Ufak bir spor salonum var, sporla uğraşıyorum. Şimdi emlak gayrimenkul işine başlıyorum. Sektörde bazı eksikliklerin olduğunu düşünüyorum. Gayrimenkul sektörüne Avrupa standardı getirmek için çalışacağım. Gayrimenkul sektöründe farkımızı ve kalitemizi ilerleyen süreçte vatandaşlarımız görecektir. Almanya’dan gelme kararını çok önceden almıştım. Türkiye'yi çok seviyorum.” diye konuştu.

Dünyada yaşanan ekonomik krizin Türkiye’de olduğu gibi Almanya’da da ciddi şekilde hissedildiğini hatırlatan Bağcı, “Almanya'da da ekonomi çok kötü durumda. Vatandaşlarımız Almanya’da ekonominin iyi olduğunu sanıyorlar. Ama öyle değil. Almanya’da kazanıp Türkiye’de harcansan iyi. Yoksa Almanya’da yaşadığın zaman buradan daha kötü durumdadır.” dedi.

Zübeyde Karakoyun ise daha önce faizsiz finansman sektöründe çalıştığını, şu anda gayrimenkul sektörüne giriş yaptığını söyledi.

Gayrimenkul sektöründeki eksiklerini gördüğünü dile getiren Karakoyun, “Kahramanmaraş'taki, gayrimenkuldeki eksiklikleri olan açlığın ne derecede olduğunu da yorumlamaya, gözlemlemeye başladığımız süre içerisinde sorgulamaya başladık. Eksiklikler neler? Biz ne yapabiliriz? Kimle, nasıl derken? Mehmet Bağcı kendilerini de çok orijinal fikirleri vardı. Bu fikirlerle birkaç tecrübelerimizi bir araya getirince gayrimenkul sektörüne biz farklı bir pencere açabiliriz dedik. Cumartesi günü de açılışımızı gerçekleştirmek istiyoruz. Sağlıklı kararlar alalım. Ve bunu da göstere göstere gidelim. En güzelini yapalım dedik. Ama enflasyon diye bir gerçek var. Her yeri salladı. Sadece gayrimenkul sektörünü değil. Ama ilerleyen zamanlarda da biz de inanıyoruz ki mutlaka bu süreç bu şekilde durağan gitmeyecek. Hareketlenmesi için de biz de çalışmalarımızı yapacağız. Gayrimenkule yeni soluk getireceğiz.” şekilde konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685