banner651

Şehit ve gazi çocuklarına karne hediyesi

Şehit ve gazi çocuklarına karne hediyesi

Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde şehit ve gazi çocuklarına karne hediyesi olarak muhabbet kuşu hediye etti.

Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Ornitoloji Derneği İş Birliği’nde düzenlenen programda, Şehit ve gazi çocuklarına karne hediyesi olarak muhabbet kuşu, Büyükşehir Belediyesi tarafından ise Lunapark bileti hediye edildi.

Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen programda konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, “Şehit ve gazilerimizin çocuklarının karne heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak istedik. Çocuklarımız iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde ederken, programın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Hediye takdiminin ardından Vali Coşkun, protokol üyeleri ve şehit ve gazi ailelerimizle birlikte Ornotoloji Derneği tarafından hazırlanan ve yarışmalarda dereceye giren kuşların yer aldığı kuş tanıtım sergisini ziyaret etti.

Programa, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Harika Fatma Açıksarı, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri şehit ve gazi aileleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER