banner651

Öğrencilerin Mezuniyet defilesi büyük beğeni topladı

Öğrencilerin Mezuniyet defilesi büyük beğeni topladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ilk mezunlarını veriyor.

KSÜ Bahar Şenliği kapsamında GSF Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan mezuniyet defilesi katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sanat Galerisinde düzenlenen Mezuniyet Defilesinin açılışında konuşan Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, 4 yıl önce göreve geldiklerinde öğrenci almaya başlayan Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümünün ilk mezunlarını verdiğini söyledi.

KSÜ Teknokent bünyesinde DOĞAKA tarafından desteklenen Tekstil ve Tasarımı Akademisini kurduklarını dile getiren Can, GSF Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin Tekstil ve Tasarım Akademisinin kurulmasına önemli katkılarının bulunduğunu bertilerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tekstil ve moda tasarımcılarının yaptıkları tasarımlarla ürünlerin katma değerini artırdıklarına dikkat çeken Can, tasarım ve markalaşmanın ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan önemli unsurlar olduğunu ifade etti.

Öğrencilere “Kendinizi geliştirmeye, sürekli öğrenmeye hayatınız boyunca devam edin. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip edin” tavsiyelerinde bulunan Can, mezun olarak iş hayatına adım atacak olan Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerini ve ailelerini tebrik etti.

GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı da mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Açılış konuşmalarının ardından Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan tasarımlar Mezuniyet Defilesiyle katılımcıların beğenisine sunuldu. Öğrenciler tarafından ortaya konan birbirinden güzel tasarımlar katılımcılardan büyük alkış aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER