LGS Türkiye birincilerinden birisi de KİPAŞ Eğitim Kurumlarından

LGS Türkiye birincilerinden birisi de KİPAŞ Eğitim Kurumlarından

2022 LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Özel KİPAŞ Ortaokulu öğrencisi Mehmet Burak Yalçınöz, Türkiye birinciliği derecesi elde etti.

2008 yılında KİPAŞ Holding bünyesinde kurulan KİPAŞ Eğitim Kurumları, Kahramanmaraş’ta başarılı çalışmalarıyla eğitim alanında kentin ihtiyacı olan yetişmiş insan gücünü karşılanmasının yanı sıra, eğitim imkanı olmayan, ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine de katkıda bulunuyor. Her yıl yaklaşık 400 öğrenciye burs vererek Kahramanmaraş'ın eğitiminde gelecek nesillerin yöneticilerini yetiştiriyor.

KİPAŞ Eğitim Kurumları, her yıl mart ayının ikinci haftasında uyguladığı KGS (Kipaş Giriş Sınavı) ile öğrencilere “Başarı Bursu” imkanı sağlıyor. Başarı Bursu uygulamasında ailelerin maddi durumuna bakılmaksızın sınavda ilk üç dereceyi elde etmiş öğrenciler, yüzde yüz, ikinci üç, yüzde yetmiş beş, üçüncü üç, yüzde elli ve dördüncü üç; yüzde yirmi beş oranında bursluluk kazanarak bu muhteşem okulda okuma fırsatını yakalıyor.

2022 LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Özel Kipaş Ortaokulu Öğrencisi Mehmet Burak Yalçınöz, Türkiye birinciliği derecesi elde etti. Bu büyük başarıyı elde eden Mehmet Burak Yalçınöz ve ailesi, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz makamında ağırlandı.

LGS sınavında 500 tam puan alan Mehmet Burak Yalçınöz, “Bu dereceyi elde etmemde büyük pay sahibi olan Özel KİPAŞ Eğitim Kurumlarına, yöneticilerine ve öğretmenlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu başarıyı okuluma ve okulum öncülüğünde disiplinli çalışmama borçluyum.” dedi.

KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz ise “Bu başarılar bizlerin motivasyonu arttırdığı gibi eğitim öğretim adına eğitim kurumumuzun da doğru ve başarılı çalışma yaptığının göstergesidir. Tabii sadece bireyselde değil toplam başarıda da Türkiye’nin en başarılı okulu olmak bizi son derece mutlu etmektedir. Öğrencimiz Mehmet Burak Yalçınöz'e, Türkiye birinciliği derecesi elde ettiği ve bizlere bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2022, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER