Büyükşehir’in Mobil Çocuk Kütüphanesi ilgi görüyor

Büyükşehir’in Mobil Çocuk Kütüphanesi ilgi görüyor

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Pazarcık’ın kırsal mahallelerinde okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çocuklara yönelik örnek projesi Mobil Çocuk Kütüphanesi, şehrin çeşitli noktalarında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Özellikle kırsal kesimlerdeki mahalleleri ziyaret ederek çocukları kitaplarla buluşturan Mobil Çocuk Kütüphanesi, Dulkadiroğlu’nda Sarıkaya, Elmalar ve Beşenli İlkokulu ile Baydemirli İlk ve Ortaokulu ile Onikişubat’ta Şehit Ökkeş Korkmaz, Suluyayla Şehit Fatih Demir ve Tekir İlkokulu ile Pazarcık’ta 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu’nda minik öğrencilerle bir araya geldi.

Masal saati, yüz boyama, puzzle, boyama saati ve ayraç tasarımı gibi birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerin gerçekleştirildiği ziyaretlerde binlerce öğrenciye çeşitli kitap ve dergiler de hediye edildi. Mobil Çocuk Kütüphanesi’ni ve gerçekleştirilen etkinlikleri çok beğendiklerini ifade eden minik öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi ve Mobil Çocuk Kütüphanesi ekibine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin şehrin farklı noktalarında çocuklarla bir araya gelmeye devam edeceği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER