Kenti bisikletle tanıtıyorlar

​​​​​​​Kahramanmaraş’ta 2017 yılında faaliyete geçen Bisikletle Keşfet Derneği, hafta sonları yaptıkları etkinliklerle Kahramanmaraş’ın tanıtımına ışık tutuyor.

Kenti bisikletle tanıtıyorlar

Kahramanmaraş’ta 2017 yılında faaliyete geçen Bisikletle Keşfet Derneği, hafta sonları yaptıkları etkinliklerle Kahramanmaraş’ın tanıtımına ışık tutuyor.

Bisikletle Keşfet Derneği Başkanı Selim Cankuş, Avrupa Hareketlilik Haftası münasebetiyle Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda amaçlarının Kahramanmaraş’ın tanıtımına bir nebze de olsa katkı sağlamak olduklarını söyledi.

Avrupa hareketlilik haftası sebebiyle “Bisikletle Keşfet Derneği” olarak ‘’2020 sıfır emisyon’’ sloganını bisiklete binmeyi özendirmek için bir çalışma yaptıklarını ifade eden Cankuş, şunları söyledi:

“bisiklet kullanmak çevreyi korumaya karşı son derece etkili bir yöntemdir. Bununla birlikte bisiklet, bütün insanlarda hem kişisel özgürlük hissi uyandırır hem de fiziksel ve zihinsel gücümüzü keşfetmenizi sağlar. Aynı zamanda akıcı ve eğlenceli bir sürüş deneyimi yaşatır. Birkaç arkadaşımızla 2017 yılında kurmuş olduğumuz Bisikletle Keşfet Derneği ile şehrin stres, gürültü ve hareketsiz ortamından çıkarak, hayatımıza hareket kazandırmak ve Kahramanmaraş’ımızın doğal güzelliklerini keşfetmeyi hedefledik. Bu aktivite ile bir yandan sağlıklı yaşam faaliyetlerini özendirirken, bir yandan da drone çekimleriyle Kahramanmaraş’ımızın tabiat güzelliklerini, tarihi dokusunu ve turistik yörelerini ön plana çıkarmaktayız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER