banner675

Yücer, “Takım olarak iyi yoldayız, ama zamana ihtiyacımız var”

TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor sezonun ilk maçında 24 Erzincanspor deplasmanına gidiyor.

Yücer, “Takım olarak iyi yoldayız, ama zamana ihtiyacımız var”

TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor sezonun ilk maçında 24 Erzincanspor deplanmasına gidiyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen 2.lig maçlarının başlamasının ardından Kahramanmaraşspor ilk maçında 24 Erzincanspor’la karşılaşacak.

Hanefi Mahçiçek Spor tesislerinde, 24 Erzincanspor maçı hazırlıkları sürdüren Kahramanmaraşspor’da morallerin yüksek olduğu gözlendi.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktör Sinan Yücer, yeni sezonun tüm takımlar için kazasız ve belasız geçmesi dileğinde bulundu.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Yücer, şunları kaydetti:

“Belki hazırlık maçlarında istediğimizi oyuna yansıtamadık. Çok yeni bir takımız, oyuncularımız aramıza geç katıldı, takım olarak yeni yeni çalışmalara başladık. Antrenmanlarımız yoğundu, oyuncularımız yeni yeni performanslarını yukarıya taşımaya başladı. Takım olarak iyi yoldayız, ama zamana ihtiyacımız var. Antrenmanlarda oyuncularımızın performansı her geçen gün artıyor.”

“Zor bir ligde mücadele ettiğimizi biliyoruz”

Hafta sonu oynayacakları 24 Erzincanspor deplasman çalışmaları sürdürdüklerini dile getiren Yücer, “Cumartesi günü maçımız var. Her maç zordur, biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Kendimize güveniyoruz. Zor bir ligde mücadele ettiğimizi biliyoruz. İnancımız, güvenimiz ve çalışmamız bize mutlaka başarıyı getirecektir. Kahramanmaraş halkının beklentisi çok yüksek ama iyi bir futbol oyunundan uzak bir performans gösteriyoruz. Özellikle hücumsal alanda sıkıntılar yaşıyoruz ama bunları zaman içerisinde hepsini gidereceğiz. Sahada iyi oynayan Kahramanmaraş halkına yakışır bir takım oluşturacağız.” diye konuştu.

   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685