Yeşilyöre Arıcı İbrahim – Emine 4-6 yaş ve Yunus Ayşe Ceren Bayan Kuran Kursu açıldı

Yeşilyöre Arıcı İbrahim – Emine 4-6 yaş ve Yunus Ayşe Ceren Bayan Kuran Kursu açıldı

Türkoğlu Belediyesi, Türkoğlu İlçe Müftülük ve hayırsever vatandaşlar tarafından kazandırılan, Yeşilyöre Arıcı İbrahim – Emine 4-6 yaş ve Yunus Ayşe Ceren Bayan Kuran Kursu hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Türkoğlu İlçe Kaymakamı Burak Keser, Devletin ve vatandaşların bir araya gelerek yaptıkları bu tür faaliyetlerin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Bu tesisin açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Keser, İnşallah burada çok güzel hizmetler yapılacak, kurumlarımız çok güzel bir şekilde İlçe Müftülüğümüz bünyesinde işleyecek.” dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise “2014’den beri de yolları ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Şu an da Yeşilyöre Mahallemizde eksik kalan mahallelerimizdeki yollarla ilgili de parke çalışmaları devam ediyor. Taziye evimiz var. Daha önce bir halı saha vardı ama küçüktü şu an da Yeşilyöremiz’e yaklaşık 50 dönüm alan içerisinde baharda bitireceğimiz. Spor kompleksi ve piknik mesire alanında açılışını hep birlikte yapacağız. İnşallah bu güzel mahallemize daha da güzelleştirip şehirde ne varsa buraya da getireceğiz. Bu tür hayır işleri yapmak kolay değil Cuma namazı çıkışlarında üç, beş lira cebimizden çıkarıp veriyoruz ama, İbrahim Arıcı amcamın, Yunus ve Ayşe Ceren büyüğümüzün yaptığı bu güzel hizmetleri, hayırları yapmakta kolay değil amel defteri inşallah kıyamete kadar açık olur ve sayılarını da artırır, kendilerine bu hizmeti buraya yaptıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından yaptığı hizmetlerinden dolayı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür plaketi takdim edildi. Tören kurdele kesimi ve kursun gezilmesiyle birlikte sona erdi.

Açılışa, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Burak Keser, İl Müftüsü Mustafa Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER