TÜMKİAD’ın geleneksel kahvaltı programı düzenledi

TÜMKİAD’ın geleneksel kahvaltı programı düzenledi

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından ‘iş insanları kahvaltıda buluşuyor’ sloganıyla düzenlediği 10. kahvaltı programında buluştu.

Onikişubat ilçesinde bir restoranda gerçekleştirilen buluşmaya, iş dünyasından çeşitli sektörlerden isimler katıldı.

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ilk kez gerçekleştirilen kahvaltı programına esnafın ve iş insanlarının sorunları ele alındı.

Programın açılış konuşmasını yapan TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, TÜMKİAD olarak birçok proje gerçekleştirdiklerini belirterek, “Buraya katılan 50 farklı iş insanıyla buluşarak Kahramanmaraş için neler yapabiliriz onu konuştuk.” dedi.

Bugün ki toplantı da genel olarak misafirleri dinlediklerini ve farklı taleplerin geldiğini ifade eden Eliaçık, “İnşallah farklı fikirleri bir araya getirerek, Kahramanmaraş’ın çeşitlenmesini, renklenmesini ve ortaya lezzetli ürünler çıkmasını istiyoruz. Bunu sadece bizim yapmamızla olmaz, diğer STK’larında kurumlarında yine Kahramanmaraş için hızlı bir şekilde gelişimi için istişareye önem vermesi ve şehir için ortaya fikirler sunulması önem arz etmektedir.” diye konuştu.

Etkinliğe konuk olan Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu’da programla ilgili yaptığı açıklamada, “Gençleri görünce çok moral buldum, çok sevindim. Şehrimizin sahipsiz olmadığını, Maraş’ın yeniden ayağa kalkacağını bugün burada gördüm. Gençlerimizdeki hırs, azim ve Maraş sevgisi bize moral oldu. Bizde büyükleri olarak onlara her türlü yardım ve desteği vereceğiz. Şehrimiz için güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç ve Terziler Odası Başkanı Muhlis Akkurt’ta program da konuk olarak yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER