banner651

MADO’dan sağlık çalışanlarına jest

Dünyaca ünlü dondurma firması MADO koronavirüs kapsamında yoğun çalışan sağlık personeline sütlü tatlı ikram etti.

MADO’dan sağlık çalışanlarına jest

Dünyaca ünlü dondurma firması MADO koronavirüs kapsamında yoğun çalışan sağlık personeline sütlü tatlı ikram etti.

Dünyayı saran koronavirüsle mücadele kapsamında aralıksız çalışan sağlık personeline tüm Türkiye’de destek açıklamaları geldi.

Kahramanmaraş’tan dünyaya açılan MADO firması aralıksız çalışan sağlık çalışanları destek vermek amacıyla hastane personeline sütlü tatlı dağıtımı yaptı.

MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, Türkiye’de özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına vatandaşların büyük destek olduğunu söyledi.

MADO ailesi olarak yoğun çalışan sağlık çalışanlarına destek olmak adına ellerinden gelini yapmaya hazır olduklarını ifade eden Kanbur, şunları kaydetti:

“MADO olarak sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için hastanede görevleri başındaki sağlık personeline sütlü tatlı dağıtıyoruz. Bizlerin sağlığını için gece gündüz demeden özveriyle mesai yapan sağlıkçılara teşekkür etmek adına ve yanlarında olduğumuzu bilmeleri için tatlı ikram ettik.”

Yörükselim Hastanesi Acil Servis sorumlu hemşiresi Sevim Akyol ise ülkenin zor bir süreçten geçtiğini, sağlık çalışanları olarak ailelerini ve çocuklarını evlerinde bırakarak mesaiye geldikleri, kendilerine destek olmak amacıyla tatlı gönderen MADO’ya teşekkür etti.

Akyol, bu süreçte vatandaşların çok gerekmedikçe hastaneye müracaat etmemelerini, olası ateş, kuru öksürük ve nefes darlığı gibi belirtilerin olduğunda ALO 184 hattından yardım istemelerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER