banner651

MADO’dan polise tatlı

Kahramanmaraş'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında kentin giriş ve çıkışlarında görevli polislere MADO tarafından tatlı ikram edildi.

MADO’dan polise tatlı

Kahramanmaraş'ta koronavirüs tedbirleri giriş ve çıkışlarında görevli polislere MADO tarafından tatlı ikram edildi.

Türkiye’de etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle Kahramanmaraş’ın tüm giriş ve çıkışlarında polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada vatandaşların ateşleri ölçülüyor.

Polis ekipleri, Kahramanmaraş’ın Kayseri, Gaziantep ve Adana karayollarındaki uygulama noktalarında kente başka illerden gelenlere 14 gün boyunca karantinada kalacaklarını tahakkuk ettikleri evraklarını imzalatılıyor.


MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, yoğun mesai harcayan polislerin her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş’ta huzur ve güven içerisinde yaşamalarının büyük rol oynayan polisleri unutmadıklarını ifade eden Kanbur, şunları kaydetti:

“Kentin huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet güçlerimiz bugünlerde koronavirüs nedeniyle olağan üsttü çalışıyorlar. Polisler, bizleri koronavirüsten korumak için araçlarından yaptıkları anonslarla evlere gidilmesi istiyorlar. Bizler de vatandaş olarak polislerimize yardımcı olmalıyız. Çok önemli bir işimiz olmadıkça sokağa çıkmamalıyız. Tabi polislerimiz bu sürede evlerinden ve ailelerini bırakarak bizlerin güvenliği için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Kentin giriş ve çıkışlarından görev yapan polislerimizi yanlarına giderek tatlı ikram ettik. MADO olarak tüm şubelerimizde polislerimizin yanındayız. Ne ihtiyaçları olursa bizlere ulaşabilirler.”


Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu süreçte görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını, hatırlanmanın personelin motivesini artırdığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER