Kılavuzlu Millet Bahçesi inşaatı sürüyor

Kılavuzlu Millet Bahçesi inşaatı sürüyor

Toplu Konut İdaresi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 300 dönüm alana sahip Akdeniz’in önemli millet bahçelerinden birisinin olan Kılavuzlu Millet Bahçesi’nde kaba inşaat tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle hayata geçirilen Kılavuzlu Millet Bahçesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kaba inşaatı tamamlanan rekreasyon alanı Türkiye’de 2023 yılına kadar inşa edilecek 303 millet bahçesi arasında da 6. sırada yer alıyor. Büyüklüğü ve sosyal donatılarıyla göz dolduran Kılavuzlu Millet Bahçesi’nde yeşil alan, yürüyüş yolları, yeme içme mekanları, halı saha, oyun alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, amfi tiyatro ve suni gölet de yer alacak.

Sert zemin, bitkilendirme ve spor sahalarında yüzey kaplamaları ise sürüyor. Kurban bayramı sonrası ince işçiliklerin başlayacağı ve yapı elemanlarının kullanıma hazır hale getirileceği tesisin Ekim ayına kadar tamamlanması öngörülüyor. Yaklaşık yüzde 70 seviyesinde yapımı gerçekleştiği ifade edilen proje, herhangi bir aksaklığın oluşmaması durumunda yılın son çeyreğinde vatandaşların hizmetine girecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2021, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER