banner675

Karla mücadele

Karla mücadele

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, kırsal mahallelerde yol açma çalışmaları sürdürürken, kent merkezindeki ana arterlerde hazır bekledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerde ve şehrin yüksek kesimlerinde tekrardan etkisini gösteren kar yağışına karşı teyakkuza geçti. Ekipler, kar yağışının devam ettiği bölgelerde kış şartlarıyla mücadele çalışmalarını sürdürürken, şehir genelinde beklenen kar yağışı öncesi ana arterlerde, bulvarlarda ve kavşaklarda konumlandı. Bölgenin gözde kış turizm merkezlerinden olan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan arterde kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamalarını sürdürüyor. Ayrıca Nurhak ve Göksun’da da yüksek kesimlerde ve kırsal mahallelerde etkisini gösteren kış şartlarına karşı mücadele çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden kış şartlarıyla mücadele çalışmalarına ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şehir merkezimizin yüksek kesimlerinde ve ilçelerimizde tekrar etkisini gösteren kış şartlarıyla mücadele kapsamında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şehir merkezimizde de tekrardan etkisini artırması beklenen olası kar yağışına karşı tüm araç ve personelimiz ana arter, bulvar, cadde ve sokaklarda konumlandı. Yaya ve araç trafiğinde oluşabilecek herhangi bir aksamaya mahal vermemek için mesai mefhumu dinlemeksizin çalışmalarımız devam edecek.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685