Kahramanmaraş’taki polis operasyonları

Kahramanmaraş’taki polis operasyonları

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 7 kişi tutuklanırken, trafik kurallarına uymayan 239 sürücüye cezai işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 4 Eylül ile 11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda uyuşturucu ticareti yapan 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 318,6 gram metamfetamin ve 418 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

İkamet ve işyerlerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen 55 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Polis ekiplerince yapılan operasyonlarda, 14 ruhsatsız tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirildi.

Trafik ekiplerinde, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 161 araç sürücüsüne yüksek sesle müzik dinlemekten, 78 araç sürücüsüne ise abartı egzozdan işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentin genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edileceğinin altı çizildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER