banner651

Kahramanmaraş’taki cinsel istismar

Kahramanmaraş’taki cinsel istismar

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde M.G'nin (27) otomobilde cinsel istismarda bulunduğu 10 yaşındaki çocuğun annesi Ş.I. yaklaşık 3 bin kişiyle eylem yaptı.

Cuma günü ilçeye bağlı Narlı Mahallesi'nde yaşanan olayda iddiaalara göre, okula giden H.Y'nin yanına otomobille yaklaşan M.G. kendisini öğretmen olarak tanıtıp, gittiği okulda görev yaptığını söyledi.

M.G’yi inanan çocuk otomobiline bindi. M.G. okul yerine mahallenin dışına çıkıp çocuğa otomobilde cinsel istismarda bulundu. 

Okula giden çocuk yaşadıklarını anlattığı öğretmenlerin ihbarı üzerine jandarma ekipleri M.G’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Olayı duyan mahalle sakinleri, karakola giderek M.G’yi linç etmek istedi. Jandarma ekipleri, kalabalığı güçlükle sakinleştirirken, M.G. sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Cinsel istismara uğrayan kızın annesi Ş.I. ve mahalle sakinleri ellerinde pankartlarla eylem yaptı.

Kendisine destek olan kalabalığa da teşekkür eden Ş.I. şöyle konuştu:

“Çocuğuma yapılan cinsel istismar, tecavüz, yapılan bu ahlaksızlığa ve zorbalığa karşı susmayacağız, sesimizi duyuracağız. Biz şu an susarsak herkes susar. Ben konuşmasaydım, ben üstünü kapatsaydım, bugün bana yapıldıysa yarın sizin çocuklarınıza yapılacaktı. Onun için ben susmayacağım. Ben sonuna kadar sesim mi duyuracağım, davamdan vazgeçmeyeceğim. Bana destek verdiğiniz, benim arkamda durduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Ben sesimi çıkarmasam sizin çocuğunuz olabilirdi. Ben utanmıyorum, hiçbir zaman da utanmayacağım da. Çünkü 10 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz. Benim çocuğumun ağzı halen anne sütü kokuyor.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER