Kahramanmaraş’ta zincirleme trafik kazası

Kahramanmaraş’ta bir otomobil kaza sonrası karşı şeride geçen aracı son anda fark ederek durdu, o sırada arkadan gele bir otomobil duramayarak 2 araca çarptı. Güvenlik kamerasınca kaydedilen kazada 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Batı Çevre Yolu’nda Ticaret Borsası önünde 46 BN 403 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Vatandaşlar, otomobilin ikinci bir kazaya neden olmaması için yoldan geçen sürücüleri el işaretiyle uyarmaya çalışırken, bir otomobil yolun kenarında araca çarpmamak için durdu.

Bu sırada arkadan gelen F.M. yönetimindeki 46 NE 703 plakalı otomobil, önce sağ tarafından giden A.Ö.’nün kullandığı 01 DKS 81 plakalı otomobile, ardından da duran otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle A.Ö.’nün kullandığı otomobil kontrolden çıkarak önce kaldırıma çıktı, ardından da telefon direğini devirip Kahramanmaraş Ticaret Borsası bahçesine devrildi.

Güvenlik kamerasınca kaydedilen kazada, A.Ö. yaralanırken, diğer 2 otomobilde sürücü ve yolcular kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye götürülen A.Ö. tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER