Kahramanmaraş'ta 3 hırsızlık şüpheli tutuklandı

Kahramanmaraş’ta 3 ayrı hırsızlık şüphelisi polisin başarılı çalışmaları sonucu yakalanarak tutuklandı.

 Kahramanmaraş'ta 3 hırsızlık şüpheli tutuklandı

Kahramanmaraş’ta 3 ayrı hırsızlık şüphelisi polisin başarılı çalışmaları sonucu yakalanarak tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Tekerek Mahallesi’nde bir apartman dairesine hırsızlık amaçlı giren İ.G. isimli bayan, ev sahibinin evine girmesiyle kaçmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, apartman boşluğunda saklanan şüpheli İ.G’yi gözaltına aldı.

Çok sayıda suç kaydının olduğu ve gezici hırsızlık gruplarından olduğu tespit edilen İ.G'nin evden cep telefonu çalındığı tespit edildi.

Yanında küçük bir çocukla apartmanlarda kendisine dilenci süsü vererek hırsızlık yaptığı tespit edilen İ. G. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Cumhuriyet Mahallesi’nde parkta oturan gençlerin yanına gelen kimliği meçhul bir kişi, gençleri bıçakla tehdit ederek araçlarının lastiğini kesti ve araçlarındaki cep telefonu çalıp kaçtı.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, V.K. isimli şüpheli kısa sürede çaldığı telefon ve bıçakla suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan V.K’nin 11 suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Senem Ayşe Mahallesi’nde bir vatandaşın elindeki cep telefonu bir kişi çalıp kaçtı. İhbar üzerine geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, cep telefonunu alarak kaçan kişinin M.A. olduğunu tespit etti. 30 ayrı suç kaydı olan M.A’nın Gaziantep’te yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'a getiren M.A. emniyetteki işlemlerinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2020, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER