Onikişubat’tan vatandaşa ev müjdesi

Kahramanmaraş’ta 854 aileyi ev sahibi yapan Onikişubat Belediyesi yeni toplu konut projesini hayata geçiriyor.

Onikişubat’tan vatandaşa ev müjdesi

Kahramanmaraş’ta 854 aileyi ev sahibi yapan Onikişubat Belediyesi yeni toplu konut projesini hayata geçiriyor.

Önceki yıllarda 7 ayrı bölgede 854 aileyi ev sahibi yapan Onikişubat Belediyesi, şimdi de 3 ayrı bölgede toplu konutlar inşa etmek için kolları sıvadı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Vatandaşların kira derdinden kurtularak ev sahibi olmalarını istediğini belirtti.

Daha önce yaptıkları projelerle vatandaşları ev sahibi yaptıklarını hatırlatan Mahçiçek, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın kira derdinden kurtulup ev sahibi olmalarını istiyoruz. Daha önce de yaptığımız konutlarımızla birçok ailemizi ev sahibi yapmıştık. Başlayacağımız bu yeni konut projemizde, 144 ile 180 daire arasında yapmayı planladığımız evlerimizle ailelerimizin yüzleri gülecek. Uygun koşullarda daha önce ev sahibi olmamış dar gelirli ailelerimiz için yaptığımız evlerimizin müracaatları, şahsen Yeni Hizmet Binamızda yapılabilecektir. Başvuru için gereken şartları da Web sayfamızdan öğrenebilirler.Vatandaşımızın yanında olmak, onların menfaatine işler yapmak için gece gündüz demeden arkadaşlarımızla gayret gösteriyoruz. Toplu Konut Projemiz, ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun.”

Proje kapsamında yapması planlanan toplu konut projesinde 8 kattan oluşacağı, her katta 4 daire şekilde planlandığı ve anlaşmalı devlet bankalarından da kredi çekme imkanın olacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER