banner675

Hemşirenin yardımına Aksu TV koştu

Erzurum’a ataması yapılan hemşirenin oğluna verdiği “ilk maaşımla sana doğum günü hastası alacağım” sözünü Aksu TV tarafından yerine getirdi.

Hemşirenin yardımına Aksu TV koştu

Erzurum’a ataması yapılan hemşirenin oğluna verdiği “ilk maaşımla sana doğum günü pastası alacağım” sözünü Aksu TV tarafından yerine getirdi.

Kahramanmaraş’ta yaşayan 2 çocuk annesi Zehra Özdemir, küçük oğlu Kayra Özdemir’e (7) eğer atamasının olması halinde doğum günü pastasını alacağı sözünü verdi.

Özdemir, geçen ay Erzurum'a ataması yapıldı.

Erzurum’da göreve başlayan hemşire Özdemir, koronavirüs salgının nedeniyle oğluna verdiği sözü yerine getiremeyince Kahramanmaraş’ın ilk televizyonu olan Aksu TV’ye gönderdiği mesajla yardım istedi.

Özdemir, gönderdiği mesajında, Erzurum’a atamasının olduğunu, ilk maaşında oğluna doğum günü pastası kendinin alacağını sözünü verdiği belirtti.

Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2 çocuk annesiyim. Hemşire olarak atamam Erzurum’a çıktı. Her Türk kadını gibi bende her şeyimi en değerlilerimi bıraktım ve görevimin başındayım. Ama oğluma verdiğim sözü tutmak istiyorum. Ne olur bana yardımcı olun hastasını alayım ve benim adıma lütfen ona ulaştırın o polis ve askerleri çok sever ne olur sürpriz yapalım. Bana yardım edin çok üzülüyorum, ne olur.”

Bunun üzerine Aksu TV yetkilileri,  Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleriyle birlikte MADO’dan yaş pasta alarak Özdemir’in istediği üzerine ikametine giderek Kayra’ya sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

Annesi Zehra Özdemir ile görüntülü konuşan Kayra’nın mutluluğu gözlerinden okunurken, Özdemir ise oğluyla görüntüleri konuşma sırasında duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2020, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685