Görgel, “Bu ülkede muhalefet terörle kol kola girdi”

Görgel, “Bu ülkede muhalefet terörle kol kola girdi”

Onikişubat Belediyesi 28 Mayıs seçimlerinin ardından Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

EXPO Arasta Çarşısında düzenlenen programa katılan AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Artık büyük bir devlet olduklarını ve Türkiye’de yapılan hamleler ve stratejilerle tarihten ders alındığını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin büyüme hızının hiç duraksamadan devam ettiğini hatırlatan Görgel, şunları kaydetti:

“Ekonomik anlamda daha da büyüyeceğiz. Güvenliğimiz anlamında da büyüyeceğiz. Kendimize yetecek enerjiyi bulma anlamında da büyüyeceğiz. Bu devlet, bu millet, bu kenetlenmeyle yaşadığı süreci büyüyerek yoluna devam edecek. Bu süreçlerden geçerken, bu topraklarda bu milletin çocuklarına düşen bir şey var. Bu milletin çocukları her daim gözü açık olmak zorunda. Çünkü bu topraklarda her daim birilerinin mutlaka gözü olacak. Dün de oldu, bugün de var, yarın da fazlasıyla olacak. Bunu bertaraf etmenin tek yolu güçlü olmak, güçlü olmanın yanında birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Eğer bunlardan biri eksik kalırsa Allah muhafaza çok daha tehlikeli sonuçlarla karşılaşırız. Bugün Avrupa'nın en ünlü dergi kapaklarında Cumhurbaşkanımızın iktidardan indirilmesini kapak yapıyorlar. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı'yla alay etmeye çalışıyorlar. Ne yazık ki bizdeki muhalefet bunlara milli bir duruş sergileyemedi. Ne yazık ki 2023 Mayıs'ında yapılan seçimde kim ne derse desin ben bunu her yerde haykırarak söyleyeceğim. Bu ülkede muhalefet terörle kol kola girdi. PKK'nın yaltakçısı oldu. FETÖ'nün piyon ama Allah'a şükürler olsun. Bu millet 15 Temmuz'da nasıl ‘dur’ dediyse 2007’de bize kapatma davası açıklarında 2009’da 2011’de bizi nasıl rekor oylarla yeniden iktidar yaptıysa 2023 Mayıs'ında da Allah'ın izniyle bu memleketin güzel çocukları Recep Tayyip Erdoğan'ı çakala, sırtlana, kediye, köpeğe yem etmedi. Biz 3 tane seçim geçirdik. 14 Mayıs'ta milletvekili seçimini yaptık. Cumhurbaşkanı seçimi yaptık. 14 Mayıs'ta AK Parti olarak bu millete de bir mesaj verdik ‘Daha çok çalışmalısınız. Daha çok hizmet etmelisiniz. Daha çok gelip gitmelisiniz. Ve bizim gönlümüzü daha çok kazanmalısınız.’ Biz bu mesajı aldık. Allah'ın izniyle bu kadrolar bugüne kadar nasıl gereğini yerine getirdiyse bundan sonra da daha fazlasını yerine getirecek.”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de “Eğer Allah korusun seçimleri kaybetseydik bu ülkenin değerlerini başkalarına verecekler. Açıkça söylediler bunu Atatürk Havalimanı'ndaki İHA'lar, SİHA'ları Amerikalılara temsil edecekler. Kahramanmaraş'taki güzel neticenin alınmasında hepinizin emeği var aslanlar gibi mücadele ettiniz.” dedi.

Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, “Türkiye'mizde tam bir demokrasi şöleni yaşadık. Seçimin kazananı sayın cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ‘kazanan Türkiye oldu’ hep birlikte kazandığımızı düşünüyoruz.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER