CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenle kutlandı

CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

Kahramanmaraş Valiliği'nde başlayan etkinlik kapsamında Vali Şükrü Kocatepe, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kağan Kazaz ve Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile tebrikleri kabul etti. 
Vali Kocatepe, daha sonra Trabzon Caddesi'nde devam eden törende Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kazaz ve Belediye Başkanı Poyraz ile halkı selamlayarak, bayramlarını kutladı. 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler şiir okudu, halk oyunları ekipleri de çeşitli gösteriler sergiledi. 
Vali Kocatepe, Türkiye Cumhuriyeti'nin her yönüyle pek çok ülke için örnek bir model olduğunu söyledi. 
''Ulusça, başarının gurur ve mutluluğunu her birlikte yaşıyoruz'' diyen Kocatepe, şöyle devam etti: 
''Artık öğüt verilen değil, sözü dinlenen, başarıları örnek gösterilen bir ülke olduk. Bugün 20'nci yüzyılın yardım alan ülkesi değil, 21'inci yüzyılın yardım eden ülkesi haline geldik. Cumhuriyet'in sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde 89 yılda eğitimden sağlığa, insan haklarından sanayileşmeye, demokratikleşmeden ekonomiye her alanda önemli atılımlar gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti köklü, büyük, güçlü, demokratik ve laik bir sosyal hukuk devleti olarak pek çok ülkeler için örnek bir model olmuştur. Birlik ve beraberliğimiz sürdükçe, atalarımıza layık evlatlar olarak azimle çalıştıkça, dünyanın ön önde gelen ülkelerinden biri olacağımızdan kimse şüphe etmesin.'' 
Tören, resmigeçitle sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER