banner675

Büyükşehir’den akülü sandalye

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde özel gereksinimli vatandaşlara yönelik hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir’den akülü sandalye

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de özel gereksinimli vatandaşlara yönelik hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi özel gereksinimli bireyleri pandemi döneminde de unutmayarak medikal malzeme yardımlarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve Meclis Üyesi Fatma Zehra Aslantaş, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen Dulkadiroğlu ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde ikamet eden özel gereksinimli Mahmut Terler ve Onikişubat ilçesi Karacaoğlan Mahallesi’nde ikamet eden özel gereksinimli İlyas Akçadağ ziyaret etti.

Terler ve Akçadağ’a Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün selamları iletilerek talepleri olan Akülü Tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren özel gereksinimli vatandaşlar taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Hayretin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685