banner651

Bisiklet almak yerine “Biz bize yeteriz” kampanyasına bağış yaptılar

Kahramanmaraş’ın Ilıca Mahallesinde yaşayan 3 kardeş bisiklet almak için biriktirdikleri parayı “Biz bize yeteriz” kampanyasına bağışladı.

Bisiklet almak yerine “Biz bize yeteriz” kampanyasına bağış yaptılar

Kahramanmaraş’ın Ilıca Mahallesinde yaşayan 3 kardeş bisiklet almak için biriktirdikleri parayı “Biz bize yeterizkampanyasına bağışladı.

 

Ilıca Mahallesinde yaşayan Hayrunisa, Tarık ve Mehmet Emin Yılmaz bisiklet almak için biriktirdikleri harçlıklarını "biz bize yeteriz" kampanyasına katkı amacıyla jandarmaya teslim edip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdılar.

 Üç kardeş bisiklet almak için harçlıklarından biriktirdikleri para ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdıkları mektubu bugün Ilıca Jandarma Komutanlığı yetkililerine teslim etti.

Mektup yazan Hayrunisa, Tarık ve Mehmet Emin Yılmaz, bisiklet almak için para biriktirdikleri, devletin zor günlerden geçtiğini, salgın nedeniyle sokağa çıkamayacaklarını ve bisiklete bilemeyeceklerini, bu nedenle kumbaralarındaki paralarını bağışladıklarını belirtti.

Üç kardeşin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilmesi için yazdığı şu ifadelere yer verdi:

 

"Sayın Cımhurbaşkanım!

Biz üç kardeş bisiklet parası biriktiriyorduk. Ama devletimizin, bu zor zamanlarında, bu yasaklarda dışarı çıkıp da bisiklet süremeyeceğimiz için bu kumbarayı böyle zamanda devletimize destek olmak istiyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanı'mın Mevlana'nın sözünü yabancı devlete hatırlattığı gibi...

Ümitsizliğin ardında nice ümitler var, karanlığın ardında nice güneşler var.

Cımhurbaşkanımız!

Sizleri ve milletimizi daima seviyoruz.

Sağlıcakla kalın.

Ellerinizden öperiz.

Hayrunisa, Tarık ve Mehmet Emin Yılmaz."

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER