Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, kentte etkili olan fırtınadan zarar gören Ulu Camii çevresindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Akpınar, geçmiş olsun dileklerini ileterek yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için belediye olarak tüm imkanların seferber edildiğini vurguladı.
Ziyareti sırasında esnaflarla birebir görüşen Başkan Akpınar, belediye ekiplerinin olayın hemen ardından sahada çalışmalara başladığını belirtti.
Akpınar, "etkili olan olumsuz hava şartlarının ardından ekiplerimiz, fırtınanın yol açtığı hasarları onarmak için aralıksız şekilde çalışıyor. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın mağduriyetini en hızlı şekilde gidermek için tüm gücümüzle sahadayız” dedi.
Dulkadiroğlu Belediyesi'nin hasar tespit ve onarım çalışmalarına titizlikle devam ettiği öğrenilirken, Başkan Akpınar, fırtınadan etkilenen tüm vatandaşlara ve esnafa bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.
Akpınar, fırtınadan etkilenen esnafı ziyaret etti
YORUM EKLE
1
Büyükşehir itfaiyesinin desteği soğuk havada...
2
Kahramanmaraş’ta kar
3
Ünlüer ve Görgel, Derepazarı esnafları ile buluştu
4
Buluntu, “Şehrimiz için değer yaratmaya devam...
5
Yazar Mehmet Ercan, edebiyatseverlerle buluştu
6
Onikişubat Belediyesi’nden Bölgesel Kalkınma...
7
Kitap Fuarı’nda Perşembe günü değerli 5 isim...
8
Kahramanmaraş’ta karla mücadele
9
Onikişubat Belediyesi’nden Kahramanmaraş turizmi...
10
Görgel, “20 Milyon metrekarelik tarım arazisi...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:12
GÜNEŞ
07:39
ÖĞLE
12:38
İKİNDİ
15:07
AKŞAM
17:28
YATSI
18:49