AK Parti’nin Seçim Beyannamesi tanıtım toplantısı yapıldı

AK Parti’nin Seçim Beyannamesi tanıtım toplantısı yapıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Seçim Beyannamesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Kongre Merkezi’nde belediye başkan adaylarının da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak 8 maddelik seçim beyannamesini açıkladı.

Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle partimizin Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklayarak milletimizin takdirine sunduğu AK Parti 2024 Yerel Seçim Beyannamemizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 31 Mart günü Kahramanmaraş’ımızda da en yüksek oy oranıyla hizmet bayrağını Fırat Görgel kardeşimize devredeceğiz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER