AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Kandemir Kahramanmaraş’ta

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Kandemir Kahramanmaraş’ta

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “31 Mart'ta Kahramanmaraş başka bir ses verecek sandıklarda ve 1 Nisan'da Cumhur İttifakı'nın en yüksek oy aldığı, hem Büyükşehir’de hem ilçe belediyelerinde bir netice ortaya koyacak diye inanıyorum.” dedi.

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel’in proje tanıtım toplantısına katılan Kandemir, birlik ve beraberlik içerisinde Kahramanmaraş’ı ayağa kaldırmak için gece gündüz gayret gösterdiklerini söyledi.

Kandemir, “Başta bizi destekleyerek gönüllerindeki yeri 14 ve 28 Mayıs'ta sandıkta göstererek bu şekilde bize işi emanet eden vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Umuyoruz ki bugüne kadar bu bayrağı çok güzel getirmiş büyükşehir belediye başkanlarımız ki hem Fatih Bey burada hem Hayrettin Bey burada. Yeni dönemde Fırat Bey'le beraber milletimiz teveccüh gösterirse çok daha yukarılara taşıyacak bayrağı, buna inanıyoruz. El ele, gönül gönüle nasıl bu şehre daha iyi hizmet ederiz, bu heyecanıyla yol yürümek milletimize anlatmak, aktarmak vizyonumuzu, heyecanımızı bu memlekete dair sevdamızı bu topraklara olan sadakatimizi, mukaddesatı olan vefasızlığı, yaptığımız işlerde göstermek, teşkilat olarak milletimiz eğer biz onlara onu hissettirirsek zaten her defasında gereğini yaptı. İnanıyorum ki 31 Mart'ta Kahramanmaraş başka bir ses verecek sandıklarda ve 1 Nisan'da Cumhur İttifakı'nın en yüksek oy aldığı ve hem Büyükşehir’de hem ilçe belediyelerinde bir netice ortaya koyacak diye inanıyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER