AK Parti Kahramanmaraş’ta temayül yoklaması

AK Parti Kahramanmaraş’ta temayül yoklaması

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, “AK Parti'den aday adayı olan herkes buraları bir sorumluluk olarak görüyor.” dedi.

AK Parti 31 Mart Mahalli İdareler Seçim için Kahramanmaraş İl Başkanlığınca temayül yoklaması yapıldı.

Merkez Spor kompleksinde gerçekleştirilen temayül yoklamasında dışarıda aday adayları tarafından kurulan çadırlarda partililere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Partililer tarafından belediye başkanı olmasını istediklerini aday adayına temayül oylarını kullandı.

Temayülde incelemelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde teşkilat temayül yoklaması yaptıkları ifade etti.

AK Parti olarak Kahramanmaraş'ta ve diğer tüm illerde teşkilat temayülünü ortaya koyduklarını hatırlatan Görgel, “Burada bizim için önemli olan şu demokrasinin, parti içi demokrasinin önemli bir kültürü teşkilat temayül yoklamasıdır. Kahramanmaraş Allah'a şükürler olsun bu kültürü her zaman son derece nezih bir biçimde geçiyor. Hem salonun içerisiyle, hem dışarıda gerçekten herkesin birbirine saygı gösterdiği, gayet demokratik bir ortamda, şeffaf bir ortamda gerçekleştiriyoruz. Hiçbir aday adayının, hiç kimsenin, herhangi ortamdan bir şikayeti yok. AK Parti'nin kurumsal kimliği açısından ve Kahramanmaraş teşkilatlarının kendi içerisinde güvenirliğini, şeffaflığını göstermesi açısından çok önemlidir. Ben aynı zamanda tüm bu yarışa giren aday adaylarımıza başarılar diliyorum. AK Parti'de gerçekten bu işler önemli bir sorumluluk. O yüzden bu cesaret gösteren tüm aday adaylarımızı tebrik ediyoruz ve başarılar diliyorum. Burada gördüğünüz gibi hiçbir şekilde hiçbir aday adayıyla ilgili bir problem yaşanmıyor.” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet AZAK
Ahmet AZAK - 9 ay Önce

Yazık, hemde çok yazık. Memleket çok büyük bir afet yaşadı. 3 gün hükümet bölgede yoktu. İnsanlar soğuktan donarak öldü. Memleketin akp’e bu kadar kredi vermesine şaşıyorum. Allah aşkına ölülerimi diriltti ki bu kadar sahipleniyorsunuz. Ekonomik kriz de cabası. Ev kiraları asgari ücreti geçmiş. İnsanların çoğu evine bir kg et götüremiyor. Bu gözü dönmüşlük neyin nesi. Bir ülkücü olarak bunlara asla oy vermem.

SIRADAKİ HABER