banner675

Dezenfekte yapanlardan Sağlık çalışanlarına destek

Dulkadiroğlu Belediyesi, dezenfekte ekibinden Koronavirüs nedeniyle yoğun bir çalışma sağlık çalışanlarına, "Sağlığımız için büyük bir özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımızı alkışlıyoruz" destek videosu çekti.

Dezenfekte yapanlardan Sağlık çalışanlarına destek

   Dulkadiroğlu Belediyesi, dezenfekte ekibinden Koronavirüs nedeniyle yoğun bir çalışma sağlık çalışanlarına, "Sağlığımız için büyük bir özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımızı alkışlıyoruz" diyerek destek videosu çekti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çağrısıyla başlayan Sağlık çalışanlarına destek çağrısına tüm Türkiye'de olduğu gibi Kahramanmaraş'tan da büyük destek geldi. Vatandaşlar saat 21.00’da balkonlarından sağlık çalışanları için alkışlayarak destek olurken, Dulkadiroğlu Belediyesi dezenfekte ekipleri de sağlık çalışanlarına videolu bir mesaj hazırladı.

Sağlık çalışanları gibi vatandaşın sağlığı için gece gündüz dezenfekte işlemi yapan Dulkadiroğlu Belediyesi dezenfekte ekipleri, bu süreçte sağlık çalışanlarını desteklediklerini ve onlarda gurur duyduklarını söyledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, virüs nedeniyle gece gündüz mücadele eden tüm sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirtti.

Özel oluşturdukları dezenfekte ekibinin de hazırladığı videodan dolayı tebrik eden Başkan Okay, bu süreçte oluşan birlik ve beraberlik duygusunun her türlü virüsü yeneceğini kaydetti.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın önderliğinde başarılı ve fedakarca çalışan sağlıkçıların yürüttüğü koronavirüsle mücadelesinin öneminden bahseden Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Sağlık çalışanlarının bu mücadelesi bizlere ayrı bir güç ve inanç sağlamaktadır. Sadece tıbbi olarak bizlere yardımcı olmuyorlar. Bugün oluşan birlik ve beraberlik atmosferine de katkı sağlıyorlar. Onların mücadelelerine destek amaçlı oluşturduğumuz dezenfekte ekiplerimiz de gece gündüz çalışmalarını sürdürüyorlar. Sayın bakanımızın çağrısıyla onlar da sağlık çalışanlarına desteklerini bir video ile dile getirdiler. Ben hepsini canı gönülden tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız."

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2020, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685