banner651

Vali Özkan’dan Kahramanmaraş’a Veda Mesajı

Konya valisi olarak atanan eski Kahramanmaraş valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş’a veda mesajı yayınladı.

Vali Özkan’dan Kahramanmaraş’a Veda Mesajı

 

Vali Özkan mesajında şunları kaydetti: “Saygıdeğer Kahramanmaraşlı Hemşehrilerim;

“Öncelikle vurgulamak isterim ki, milletimize hizmet etmek çok ulvi bir görevdir. Kahramanmaraş'ta bu görevi özveriyle ve gururla yapmaya çalıştım. Göreve başladığımız ilk günden itibaren, yakın tarihimizin en zor günlerinde, vatan ve bayrak uğrunda hem Anadolu’ya hem de dünyaya eşsiz bir kahramanlık örneği gösteren şehrimizin bu mirasını koruma ve canlı tutma şuuruyla hareket ettik. Kahraman şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize devletimizin vefa ve şefkat yüzünü göstermenin gayret ve çabası içinde olduk.

Kamu hizmetlerinin kaliteli, erişilebilir olması ve katılımcı yönetim anlayışının tesisi için işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte samimiyetle hizmet etmeye çalıştık.

Bu vesileyle Kahramanmaraş’a hizmet etme fırsatı bulduğumuz süre içerisinde birlikte mesai harcadığımız çalışma arkadaşlarıma, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, iş insanlarına, kamu görevlilerimize, hayırseverlerimize, muhtarlarımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için şükranlarımı sunuyorum.

4 yıl boyunca gururla görev yaptığım Kahramanmaraş Valiliği görevini Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a devrediyor ve başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum.

Bundan sonraki süreçte kadim şehirlerimizden biri olan Konya iline hizmet etmek üzere kahraman şehrimize ve aziz insanlarına veda ediyorum. Bu görev değişiminin her iki şehrimiz için de hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Kalın sağlıcakla...”

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2020, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER