banner651

Vali Coşkun’dan 10 Kasım mesajı

Vali Coşkun’dan 10 Kasım mesajı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Coşkun, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız günün yıl dönümünde Türk Milleti olarak saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Coşkun, mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir askerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği ise kuşkusuz ki milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır. 10 Kasım’lar, sadece yas günü değil, Atatürk’ün en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ni milli birlik ve toplumsal dayanışma ruhu içinde geliştirip koruyarak, geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz günler olmalıdır. Şüphesiz ki, gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, bayrağı bizlerden devralacaklarına, vatandaşlığından gurur duyduğumuz Ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacaklarına inancımız tamdır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER