banner651

MAHÇİÇEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk yarıyıl tatilinin sona ermesi sebebiyle öğrencilere başarı temennisinde bulunarak, ikinci dönemi iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

MAHÇİÇEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

 

MAHÇİÇEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk yarıyıl tatilinin sona ermesi sebebiyle öğrencilere başarı temennisinde bulunarak, ikinci dönemi iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.  Eğitimin öneminden bahseden Başkan Mahçiçek,       Kıymetli öğrencilerimiz ilk yarıyıl tatilini tamamladı. İnanıyorum ki, bu tatilde aldıkları moral ve motivasyon ile daha çok çalışacak ve başarıya ulaşacaklardır. Eğitim insan yaşamında en temel ihtiyaçlardandır. Günümüzde gelişen teknoloji ve değişim sebebiyle eğitim olmadan ilerleyemeyiz. Gençlerimizin de bu bilincin farkında olarak hareket etmesi gerekiyor. Ve bu tatiller de onlar için en değerli imkânlar haline geliyor. Biz nesillerimizin eğitilirken sosyalleşmesi taraftarıyız. Sadece ders çalışmak, evden çıkmamak ve sürekli okulda olmanın yanı sıra, kişisel gelişimleri, sportif yaşama bakış açıları hususunda da onlar değer katmaya çalışıyoruz. Yani her detayıyla mükemmel bir gençlik istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Mahçiçek “Hedeflediğimiz Gençliğin Altyapısını Tamamladık”

Hedefleri doğrultusunda verdikleri hizmetlerden bahseden Başkan Mahçiçek, “Bilgi ve Kültür Evlerimiz, Sosyal Etkinlik Merkezlerimiz gibi alanlarda tam da bu ifade ettiğimiz istekleri hayata geçiriyoruz. Öğrencilerimizin burada hem eğitimlerine destek sağlıyor, hem de sosyalleşmeleri için kültür, sanat ve müzik gibi alanlarda imkânlar sağlıyoruz. Öte yandan yüzme havuzlarımız, spor salonlarımız, skate parklarımız gibi alanlarımızda da sportif yaşamlarına destek sağlıyoruz. Bu projelerimiz aracılığıyla hedeflediğimiz gençliğin altyapısını tamamladık. Gençlerimiz bu alanlara yoğun ilgi gösterirken, aldıkları eğitimlerle de başarılı ve aktif bir yaşam sürüyorlar. Daha güçlü bir Türkiye için, kendini daha iyi ifade eden, iletişimi kuvvetli, özgüveni yüksek ve gelişmiş bireylere ihtiyaç var. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda memleketimize yakışır gençler yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu yüzden öğrencilerimizin, eğitimin öneminin farkında olmaları gerekiyor. Bu tatilin ardından bu bilinçle hareket ederek, çok daha verimli bir eğitim yılı geçireceklerini temenni ediyor, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 02:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER