banner651

MADO ÇİN’DE KAHRAMANMARAŞ’I TANITIYOR

MADO’nun daveti üzerine kentte gelen Çin Halk Cumhuriyeti Devlet kanalı CCTV, dondurma diyarı Kahramanmaraş’ta çekim yaptı

MADO ÇİN’DE KAHRAMANMARAŞ’I TANITIYOR

 

MADO ÇİN’DE KAHRAMANMARAŞ’I TANITIYOR

MADO’nun daveti üzerine kentte gelen Çin Halk Cumhuriyeti Devlet kanalı CCTV, dondurma diyarı Kahramanmaraş’ta çekim yaptı. Dünden-bugüne dondurmacılığın tarihi, dondurma yapılışı ve salep ile kentin tarihi mekanlarında görüntüler kaydeden televizyon kanalı, Uzakdoğu kıtasında Kahramanmaraş’ın adından söz ettirecek.

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, yaptıkları davetin ardından televizyon kanalının dondurmanın doğduğu yeri görmek içinKahramanmaraş’a geldiğini söyledi.

 

MADO’nun Kahramanmaraş’la birlikte tüm Türkiye’yi dünyada temsil ettiğini belirten Kanbur,

“Çin devlet televizyon kanalı MADO’da çekim yaptı. Biz MADO olarak Şanghay’da fuara katılıyoruz. Biz orada, onlara ‘siz MADO’yu tanıyorsunuz ama Kahramanmaraş’ı tanımadınız, gelin birde şehrimiz tanıyın’ dedik. Bu nedenle Çin devlet televizyonu ilimize geldi.” dedi.

 

MADO olarak gayelerinin kentin tanıtımı olduğunu vurgulayan Kanbur;

“MADO her zaman olduğu gibi turizm elçiliğine devam ediyor. Bizim gayemiz sadece MADO değil, Kahramanmaraş’ı da tanıtmak. Biz buradan Çine gidip göre biliriz ama Çinlilerinde Maraş’ı görmesi çok önemli. Artık MADO Kahramanmaraş’la birlikte tüm Türkiye’yi temsil ediyor.” diye konuştu.

 

Sektörde kimseyi taklit etmeden model olduklarını da ifade eden Kanbur şunları kaydetti:

“Biz kimseyi taklit etmiyor, model olmaya çalışıyoruz. Sektörünüze taş koyduğunuz zaman siz lidersiniz demektir. Bizim firmamız dünya liginde mücadele veriyor. MADO olarak 26 ülkede varız, yakın zamanda Amerika’da bayrağımızı, Kahramanmaraş’ın bayrağını götürmeye kakarlıyız. Ayrıca dünya genelinde 5 bin mağaza hedefimiz var. Bizim geçmişimiz var, geçmişimizi geleceğe taşımak için mücadele veriyoruz.”

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 02:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER