banner651

GÖNÜLLERE TAHT KURAN BELEDİYE KOMŞULARI BULUŞTURDU

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek “Gönüllerimiz Bir Sofralarımız Bir” anlayışı ile gerçekleştirdiği kahvaltı programları kapsamında bu hafta sonu Sinan Bey Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

GÖNÜLLERE TAHT KURAN BELEDİYE KOMŞULARI BULUŞTURDU

 

GÖNÜLLERE TAHT KURAN BELEDİYE KOMŞULARI BULUŞTURDU

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek “Gönüllerimiz Bir Sofralarımız Bir” anlayışı ile gerçekleştirdiği kahvaltı programları kapsamında bu hafta sonu Sinan Bey Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Komşuluk bilincini aşılamak ve birlik, beraberlik mesajı vermek amacıyla gerçekleştirilen kahvaltı programına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilat üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

Kahvaltı programında açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, birlik ve beraberlik mesajı vererek, komşuluk bilincinin önemine değindi. 4,5 senede yaptığı yatırımlardan bahseden Başkan Mahçiçek, 90 senede yapılamayan hizmeti 4,5 yılda gerçekleştirdiklerini söyledi. Kahramanmaraş’a prestij sağlayacak çok önemli bir projeyi daha kazandıracaklarından da bahseden Başkan Mahçiçek, çok yakında bu önemli projenin tanıtım toplantısını gerçekleştireceklerini belirtti.

Ardından bir konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Başkan Mahçiçek’in Kahramanmaraş’a çok önemli katkıları olduğunu söyledi. Kahvaltı programlarının da çok kıymetli olduğunu ifade eden Kılıç, bu tarz etkinliklerle komşuluk ilişkilerinin pekiştirildiğini söyledi.

Kahvaltının ardından vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Başkan Mahçiçek, ev hanımlarına mutfak önlüğü hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 01:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER