banner651

CEMİLE SÖNMEZ HEMŞEHRİLERİNİ COŞTURDU

Salonda bulunan iki bin kişi Cemile Sönmez'in türkülerine koro halinde eşlik etti. Sanatçı hemşehrilerinin jestiyle duygu dolu anlar yaşadı.

 CEMİLE SÖNMEZ HEMŞEHRİLERİNİ COŞTURDU

 CEMİLE SÖNMEZ'E İKİ BİN KİŞİLİK KORO...

-ÜNLÜ SANATÇI KAHRAMANMARAŞ GALASINDA!

İstanbul da kurulan Maraş Yurt Derneği Tanıtım Gala'sında Kahramanmaraş'ın sevilen ünlü ses sanatçısı Cemile Sönmez sahne aldı.

Salonda bulunan iki bin kişi Cemile Sönmez'in türkülerine koro halinde eşlik etti. Sanatçı hemşehrilerinin jestiyle duygu dolu anlar yaşadı.

Sanatçı Cemile Sönmez; "Merik türküsünden Pazarcık Yazısına", "Dağların Eteği Karlı Olur Mu'dan Ay Doğdu'ya", "oyun havalarından halaya", o eşsiz sesiyle yorumladığı eserlerle Kahramanmaraşlıları hem duygulandırdı, hem halay çektirip coşturdu.

 Bir saate yakın sahne de kaldı...

Sanatçının bağlama virtüözü oğlu Uğurcan da bağlamasıyla annesine çaldı. Sahne sonrası sanatçı Cemile Sönmez'e salonda bulunan hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Birlikte hatıra fotoğraf çektirmek için birbirileriyle yarıştı.

Kahramanmaraş'ın sosyal medya kanalı 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'ya konuşan ünlü halk müziği sanatçısı Cemile Sönmez; bugün bu salonda adeta Kahramanmaraş'ı birebir yaşadık. Sıla hasretimiz dindi. Hemşehrilerimizle memleket hasretimizi giderdik. Uzun havalarla birlikte duygulandık,oyun havalarımızla birlikte halay çektik.Repertuarımı özellikle Maraş yöresi türkülerimizden seçtim.Çok keyif aldım. Memleketimizin güzel insanlarının yoğun ilgi ve alakasına mazhar oldum.En son iki sene önce bir arada olmuştuk. Andırınlılar Tirşik gününde bir arada olmuştuk.bu arada yeri gelmişken Andırınlılar Dernek başkanım sayın Hamdi Çam'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Bugün İstanbul'un dört bir yanından kalkarak buraya Esenyurt'ta gelerek Maraş Yurt Derneğimizin galasında bizlerle bir olan tüm hemşehrilerimize ve bizi sizlerle buluşturan Maraş Yurt Derneği yönetimine teşekkür ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER