ARI VE ATMACA AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Hatay’ın en güler yüzlü kızı Esra ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlük çalışanlarının en cevval ismi Hüseyin hayatlarını birleştiren imzayı attılar.

  ARI VE ATMACA AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

 

ARI VE ATMACA AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Hatay’ın en güler yüzlü kızı Esra ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlük çalışanlarının en cevval ismi Hüseyin hayatlarını birleştiren imzayı attılar.

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin sevilen yüzü Hüseyin Arı ve Atmaca ailesinin güzel kızı Esra Atmaca 29 Ekim’de düzenlenen törenle dünya evine girdi.

29 Ekim Pazartesi günü Saltanat Sarayında yapılan tören genç çiftin düğün dansları ile başlarken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından kıyılan nikah merasimi ile devam etti.

‘’Bir ömür mutluluğa evet diyen Esra ve Hüseyin çiftine iki cihan saadeti diliyorum’’ sözleri le konuşmaya başlaya Başkan Erkoç, ‘’Evlenmek; yuva kurmak, nesli devam ettirmek ve aile yuvasının huzurunu sağlamak sünnettir. Genç çiftimizi tebrik ediyor, mutluluklarının daim olmasını temenni ediyorum. Evlilik cüzdanını en iyi saklayacak kişi olan gelin hanıma takdim ediyorum’’ dedi.

Damadın Annesi Havva Arı ve Babası Mehmet Arı mutluluklarını dile getirirken ‘’Her anne babanın en büyük arzusudur evlatlarının mürüvvetini görmek. Şükür Allah’a bu güleri gördük. Ömrümüzü evlatlarımızın mutluluğuna adadık, bugün d oğlumuz Hüseyin ve kızımız Esra’nın mutluluklarına eş, dost ve akrabalarımızı ortak ettik. Kelimelerle tarifi olmayan bu mutlu günümüzü bizimle paylaşan bütün konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Kızımız ve oğlumuz çok mutlu olsunlar ikisini de çok seviyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

Çiftin hem sağdıçlığını hem nikah şahitliğini yapan Barış Palta; ‘’Ömürlük ve ahretlik kardeşim Hüseyin ve kardeşim Esra’nın mutlu günlerinde yanlarındayız. Mutluluklarına ortak olmanın sevincini yaşıyoruz. Kardeşlerime bir ömür mutluluk temenni ediyorum. Yuvanız her daim şen olsun.’’ dedi.

Çiftin hem sağdıçlığını hem nikah şahitliğini yapan Fatih Poyraz; ‘’Değerli kardeşim, yol arkadaşım Hüseyin ve sevgili eşi Esra hanımefendinin nikah akitlerine ve mutluluklarına şahitlik ettik. Allah hayırlı etsin, hanelerinden huzur eksik olmasın ifadelerini kullandı.

Hüseyin ve Esra çifti davetlerine icabet eden, mutluluklarını paylaşan tüm misafirlerine ithafken en mutlu günümüze renk kattılar, mutlu olduk. Herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Darısı tüm bekarlara olsun şeklinde konuştular.

Maraş Aktüel ailesi olarak çiçeği burnunda çiftimize ömürlerince mutluluk temenni ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 06:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER