Mahçiçek, “7 Güzel Adamın şehrine 7. Okul kazandırıyoruz”

Mahçiçek, “7 Güzel Adamın şehrine 7. Okul kazandırıyoruz”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Eğitime yapılan harcamalar bu ülkenin geleceğine yapılan harcamalardır.” dedi.

Mahçiçek, Tekir Mahallesi’nde yapacakları 16 derslikli okul için Vali Ömer Faruk Coşkun ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ile protokol imzalar atıldı.

Tekir Mahallesine yapılacak 2 bin 325 metrekare alanda 364 öğrenci kapasiteli okulda laboratuvar, resim-müzik dersliği ve çok amaçlı salondan yer alacak.

Projeler içerisinde kendilerinin eğitime ayıracağı kaynağın her şeyden önemli olduğunu hatırlatan Mahçiçek, şunları kaydetti:

“Çünkü eğitime yapılan harcamalar bu ülkenin geleceğine yapılan harcamalardır. Ülkesine bağlı, iyi yetişmiş insanlar olacak burada okuyan çocuklarımız. Okulumuzda hem ortaokul hem lise olacak. Yarınlarımızı kuracak gençlerimiz olduğu bilinciyle, eğitimle aralarında bir engel kalsın istemiyoruz. Bu sebeple okullarımızı, bilgi ve kültür evlerimizi, üniversite hazırlık ve KPSS kurslarımızı açarak öğrencilerimize hizmet ediyoruz. Yapacağımız bu okul ile belediyemiz bütçesinden 7 okulu şehrimize kazandırmış olacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER