guncel46.com

Polisten internet kafe uygulaması

YAŞAM

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, okullar etrafındaki internet kafelere uygulama ve devletim yapıldı.

 Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, okullar etrafındaki internet kafelere uygulama ve devletim yapıldı. Denetimlere Kaymakamlıklara bağlı denetleme komisyonları da katıldı. Aynı zamanda bölgedeki polis ekipleri, okullar etrafındaki Park bahçe, umuma açık yerler ve araçlarda da uygulama yaptı.

İl geneli polis sorumluluk bölgesinde Okullar etrafındaki İnternet Kafelere yönelik, Kaymakamlıklarda bulunan komisyon üyelerinin katılımıyla yapılan internet kafe uygulaması yapıldı. 

Uygulamaya 21 polis ekibi, 140 polis ve komisyon üyeleri katıldı. Okullar etrafında bulunan toplam 76 internet kafede uygulama ve denetim yapıldı. 30035 sayılı İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları hakkında yönetmeliğe aykırı davranan 3 internet kafe hakkında tutanak tutularak, idari İşlem başlatıldı.

Kafelerde bulunan 898 şahsın kimlik sorgulaması yapıldı. Okullar ve çevresinde yapılan uygulamada aranan bazı şahıslar yakalandı.

Uygulamada ayrıca 108 araç sorgulandı. 24 araca çeşitli kural ihlallerinden 14 bin 712 lira idari para cezası uygulandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.