Koronavirüse karşı ek tedbir

​​​​​​​Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla kurum ve kuruluşlardaki misafirlere yiyecek ve içecek ikramı yasaklandı.

Koronavirüse karşı ek tedbir

Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla kurum ve kuruluşlardaki misafirlere yiyecek ve içecek ikramı yasaklandı.

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ömer Faruk Başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda koronavirüs tedbirleri kapsamında ek tedbir alındı.

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısının ardından yapılan açıklamada, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu temin ile sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla yeni tedbirler alındığının altı çizildi.

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi alınan kararda: “Kamu kurum ve kuruluşlarında yemekhane hizmetleri hariç olmak üzere kişilere (personel, ziyaretçi ya da hizmet almak için bulunan vatandaşlarımız da dahil) yapılacak her türlü yiyecek içecek (paketli su servisi hariç) ikramının durdurulmasına” karar verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER