banner651

OKULLARINI ŞAMPİYON YAPTILAR

CEYHAN'DAN BAŞKAN ERKOÇ'A 46 NUMARALI FORMA

OKULLARINI ŞAMPİYON YAPTILAR
 OKULLARINI ŞAMPİYON YAPTILAR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Merkez İlçeleri ve ilçelerde yapılan Ortaokullar ve Liseler arası futbol turnuvasının kupaları sahiplerini buldu.

Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen kupa törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini söyledi.





Kupa töreninde Alpedo Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Fatih Ceyhan, kulüplerine verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a arkasında 46 Fatih Mehmet Erkoç yazılı Kahramanmaraşspor forması hediye ederek teşekkür etti.





Merkez ilçelerde 20 Lise ve 22 Ortaokul takımı, diğer ilçelerde 46 Ortaokul, 24 Lise takımının katıldığı turnuvada maçlar eleme usulü oynandı.


Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen  ‘Okulunu Şampiyon Yap’ futbol turnuvası kapsamında 10 ilçeden 111 takım, 1.332 sporcunun katılımıyla 97 müsabaka sonucu tamamlanmış olup, turnuvada birinci olan Ortaokul ve Lise takımları tüm masrafları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nce karşılanmak üzere ilan edilecek tarihte, A Milli Futbol takımımızın müsabakasını izlemeye götürülecek.

Yapılan müsabakaların sonunda kazanan takımlara ödüllerini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç takdim etti.

Müsabakalar sonunda Liselerde: 1-Gülizar Şamil Aktaş Lisesi, 2-Pazarcık METEM Lisesi ve 3-Afşin Anadolu Lisesi olurken, ortaokullarda; 1-Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu, 2-Elbistan Şehit Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu ve 3-Çağlayancerit Ortaokulu oldu.


Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 03:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER