PİSERRO CNN’YE KONUK OLDU

Atlas Giyim Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kısakürek geçtiğimiz hafta CNN Türk kanalında yayınlanan Özel Sektör adlı programına konuk oldu

PİSERRO CNN’YE KONUK OLDU

Kısakürek Programda firma hakkında genel bilgiler verirken 2012 yılı hedeflerini de açıkladı.

CNN Türk ‘Özel Sektör’ programına katılan Atlas Giyim Sanayi Yönetim Kurulu üyesi Uğur Kısakürek programda şunları söyledi: “Yıllar önce Ali Rıza Kısakürek tarafından temelleri atılan firmamız bu gün itibari ile günlük 1.200 takım elbise, 1.200 gömlek üretimi ve 700 kişilik bir istihdamı sağlamaktadır. Akdeniz Bölgesi’nin önemli bir tekstil firmasıdır. Piserro markası olarak önümüzdeki zaman açıklayacağımız, kuru temizlemeye ihtiyaç olmadan, direk çamaşır makinesinde yıkayıp daha sonra kullanacağımız takım elbise üretmek için şu anda çok ciddi inivasyon yapmaktayız. Piserro Markalı ürünlerimiz şu anda Kahramanmaraş’ta bulunan kendi fabrikamızda üretilmekte ve şu anda 41 ülkede tescillendirmiş durumdayız.” Dedi.

 

Piserro markasını daha da ileriye götürmesi açısından en önemli konunun tescillenmesi olduğunu belirten Kısakürek, “Yurt dışındaki markalı firmalara baktığımız zaman 200- 300 yıllık firmalar görmekteyiz. Bizde bu sebeple yarın bir Dünya markası olmak istiyorsak bunun gereklerini yerine getirmek zorundayız. Yurt içinde 19 ve yurt dışında 6 mağazamız var ve bundan sonraki asıl amacımız markalar arasında piserro markamızı en üst seviyeye yükselterek ilerleyen yıllarda Türkiye’den de ciddi bir marka çıktığını göstermek istiyoruz. Şu anda Kahramanmaraş’taki fabrikamızda üretmiş olduğumuz ürünlerin yüzde 70’i ihraç etmekteyiz. Yüzde 30’nu ise kendi iç piyasamızda sunmaktayız. Firma olarak 2012 yılında yurt içinde 6 yeni mağaza, yurt dışında ise 3 mağaza açarak büyümeyi ve genişlemeyi hedefliyoruz. Şu anda Mısır’da ikinci mağazamızı açmak için imzaları attık. Asıl amacımız Avrupa’da gerçek manada Türk markası olduğu gösterebilmek için Piserro Markalı ürünlerimizi Avrupa’nın bazı başkentlerinde görebilmeyi ümit ediyoruz” diye konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER