Onikişubat adayı Dr. Ceyhan, “Gümbür gümbür geliyoruz”

Onikişubat adayı Dr. Ceyhan, “Gümbür gümbür geliyoruz”

Seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnaflarına yönelik ziyaretlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, “31 Mart'a kısa bir süre kaldı. Gümbür gümbür geliyoruz. Herkes değişim şart diyor, değişim istiyor, yeter artık diyor. Gerçekten yeter.” dedi.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Adaylar, saha çalışmalarına ağırlık verirken Yeniden Refah Partisi'nin Onikişubat Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Dr. Fatih Mehmet Ceyhan’da, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak adına ziyaretlerini sürdürüyor. Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Dr. Ceyhan, esnafların yoğun ilgisiyle karşılaştı. ‘Değişim Şart’ diyerek yola çıkan Dr. Ceyhan, esnaflardan desteklerini de talep etti.

Kahramanmaraş’ın yeni bir vizyona ve zihniyete ihtiyacı olduğu belirten Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, şu sözleri kaydetti:

“Son 4-5 gündür sanayideyiz. Sanayi esnaflarımızla istişarelerimize bıraktığımız yerden devam ediyoruz. İnşallah tüm sanayimizi gezeceğiz. Esnaflarımızdan aldığımız pozitif enerji, bize fazlasıyla güven ve motivasyon veriyor. 31 Mart'a kısa bir süre kaldı. Gümbür gümbür geliyoruz. Herkes değişim şart diyor, değişim istiyor, yeter artık diyor. Gerçekten yeter, bu memleketin artık yeni bir vizyona, yeni bir zihniyete, yeni bir anlayışa, yeni bir yönetime ihtiyacı var. İnşallah Yeniden Refah Partisi kadroları olarak azimli, inançlı ve genç dinamik kadrolarla bunu biz yapacağız. Yorulan ellerden, bu bayrağı alıp şehrimizin bayrağını inşallah en yüksek yere yükselteceğiz. İnşallah bu değişimi 31 Mart'ta hep birlikte yapacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER