MADO’dan sel bölgesine 1 tır su yardımı

MADO’dan sel bölgesine 1 tır su yardımı

Dünyaca ünlü dondurma firma MADO Kastamonu'da selde zarar görenlere 1 tır içme suyu gönderildi.

Dünyanın 41 ülkesinde Türk Bayrağını dalgalandıran MADO selden zarar gören Kastamonu'da, yaraların sarılması amacıyla 1 tır içme suyu gönderildi.

MADO Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, selden etkilenenlerin yaralarına merhem olabilmek için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Batı Karadeniz Sel felaketine yardım kampanyasına 1 tır içme suyu gönderdiklerini hatırlatan Kanbur, “Her şeyden önce oradaki kardeşlerimizin acısını burada yaşıyoruz. Onların yanında olduğumuzu bildirmek, onların dertlerine deva olmaya çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nde bir yerde bir olumsuzluk olduğunda bütün Türkiye'deki vatandaşların duyarsız kalmadığının bir ibaresi olarak böyle bir yardımı yapmış oluyoruz. Allah kimseye böyle bir gün yaşatmasın. Yarın bir gün buralarda böyle bir felaket olsa oralardaki kardeşlerimizin bizlere yardım edeceğini bildiğimizden böyle bir yardım kampanyası yaptık. 1 tır su gönderiyoruz. Biz dondurmacı bir ailenin çocuklarıyız. Dondurmayı düşündük, biraz abes kaçacağından kendimizi biraz test ettik. En doğru şeyin bu olacağını düşünerek hareket ettik. Allah'ım bir daha böyle bir felaket vermesin, Allah'ım Türkiye'mizi korusun.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER