İl Başkanı Debgici’den kongre açıklaması

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti kongreleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Debgici, "AK Parti ülkemize ve şehrimize hizmet etmeye uzun yıllar devam edecektir." dedi.

İl Başkanı Debgici’den kongre açıklaması

 AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti kongreleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

AK Parti binasındaki basın toplantısında konuşan Debgici, AK Partinin kongre sürecine girdiğini belirtti.

Debgici, AK Parti teşkilatlarının ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Genel Merkez koordinesinde tüm teşkilat kademeleriyle kurulduğu günden bu yana gece gündüz, yağmur çamur demeden çalıştığını vurguladı.

Kongrelerin 22 Şubat’ta başlayacağını ifade eden Debgici, “Tüm Türkiye’de ve Kahramanmaraş’ta ilçe kongrelerimiz 22 Şubat’ta başlayacak, 26 Temmuz’a kadar devam edecek. 8 Ağustos’ta tüm Türkiye’de il kongreleri başlayacak sene sonuna kadar tüm il kongreleri tamamlanacak. Olağan Büyük kongreye büyük bir coşku içerisinde milletimizle el ele gönül günüle hep beraberce gideceğiz.” dedi.

AK Parti olarak tüm kademelerle vatandaşlara hizmet etmeye çalıştıklarını ifade eden Debgici, şunları söyledi:

“Genel Merkezimizden ve Genel Başkanımızdan aldığımız güçle yaklaşık 1 milyon 150 bin nüfuslu bu şehre hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıl dönümünü Cumhurbaşkanlığımız himayesinde gerçekleşen tüm etkinliklere halkımız büyük bir coşku ile katılıyor. AK Parti kurulduğu günden bu yana destek olan her ferdi kahraman şehrimize de şükranlarımı sunuyorum. İnşallah AK Parti ülkemize ve şehrimize hizmet etmeye uzun yıllar devam edecektir.”

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER