Görgel, “Türkiye'nin en büyük hal kompleksini yapalım istiyoruz”

Görgel, “Türkiye'nin en büyük hal kompleksini yapalım istiyoruz”

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Cumhur İttifakı'mıza ve bizlere güven tam.” dedi.

Mahalli İradeler Genel seçim çalışmalarını sürdüren belediye başkan adayları esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Seçimleri kısa bir süre kala Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, Yaş Meyve ve Sebze halini ziyaret etti.

Esnaflarla sohbet eden Görgel, talep ve istekleri dinledi. Depremin ardından bazı işyerlerinde hasarların oluştuğunu dile getiren Görgel, seçimlerin ardından görevi gelmeleri halinde tüm sorun ve sıkıntıları hızlı bir şekilde çözeceklerini belirtti.

Program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, “Bugün de hal bölgemizdeyiz. Hem bugün hal esnaflarımızı hem de toptancılar çarşımızı ziyaret ediyoruz. Burası şehrin atardamarlarımızdan bir tanesidir. Burada bazı bölgelerde 6 Şubat depremleri dolayısıyla ciddi hasarlar meydana gelmişti. Bu ay içerisinde oraların yıkımı, sonrasında da hemen yapımıyla alakalı süreç başlayacak. Esaslarımızdan bunlarla ilgili istişareleri, talepleri dinledik. 31 Mart'ta göreve gelirsek bizler hızlı biçimde buradaki problemleri çözeceğiz. Aynı zamanda biliyorsunuz projelerimizi de açıkladık. Bakanlıklarımızla beraber koordineli bir şekilde çalışacağız. Burada Türkiye'nin en büyük hal kompleksini yapalım istiyoruz. 31 Mart'ta göreve gelirsek en önemli projelerimizden bir tanesi bu. Genel anlamda sağ olsunlar hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem de Cumhur İttifakı'mıza bizlere güven ifade ettiler. Projelerimizle ilgili vatandaş dönüşleri çok güzeldi. Çünkü iyi bir ekiple çalıştık. Tüm arkadaşlarımızla da istişare ettik. Aynı zamanda bir fikrim var projesiyle de zaten talepleri her daim bundan sonra da göreve gelirse o zaman da alacağız. Beklentileri karşılar nitelikte bir projeler olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda da her kesime dokunmaya çalıştık. Gerçekten bunlar yapılabilir şeyler. Rahatlıkla yapılabilir şeyler. Bu anlamda ayağı yere basan projeler olduğunu görünce vatandaşımız bunun bir hamasete, bunun bir siyaset gereği olmadığını görünce güvenleri de artmış oldu. Ben geri dönüşleri gayet olumlu gördüm. Sağ olsunlar bizi de arayıp tebrik ettiler.” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER