AK Parti İlçe Başkanı Kara, “Her zaman esnafımızın yanında olduk”

AK Parti İlçe Başkanı Kara, “Her zaman esnafımızın yanında olduk”

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel ile birlikte esnaflarla bir araya geldi.

Yaş Sebze Ve Meyve halinde faaliyet gösteren esnafların taleplerini dinleyen AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, her zaman olduğu gibi vatandaşların yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimleri kapsamında çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Kara, hiçbir anlarını mümkün olduğunca boş geçirmemeye gayret ettiklerini söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Kara, yaptığı açıklamasında, “Dün havanın yağışlı olması hasebiyle sabahtan akşama kadar yine Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Onikişubat İlçe Belediye Başkan adayımız ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayımızla birlikte sivil toplum kuruluşlarını, meslek odalarını ziyaret ettik. Bugün de hemen bir sonraki gün erkenden sabahleyin başlamak suretiyle meyve sebze halimizi geziyoruz. Başkanımız ifade ettiler tabii burası şehrin bir atardamarı. Deprem döneminde çok ciddi sıkıntılar yaşanmasına rağmen buradaki esnafımız şehrin ihtiyacını giderme noktasında çok ciddi bir rol oynadı. Bundan ötürü esnaflarımıza, odamıza çok çok teşekkür ederiz. Ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün yine İlçe belediye başkan adayımız hemen meyve sebze halinin dışında köy garajlarında esnaflarımızı ziyaret ediyorlar. Kadın kollarımız başka bir yerde, Gençlik kollarımız başka bir yerde. 31 Mart akşamına kadar bu ziyaretlerimizi sürdürüp milletimizin bize olan güvenini boşa çıkartmamak için onların ne dertleri, sıkıntıları varsa bunları dinleyip 1 Nisan'dan itibaren de belediye başkanlarımızla birlikte Cumhur İttifakı'nın paydaşlarıyla birlikte bu şehri yeniden ayağa kaldırmanın bu güçlü birlikteliği yine 31 Mart seçimlerinde de sağlamak suretiyle yüksek bir oy oranıyla şehrimiz için ilçemiz için ülkenin selameti için gayret ediyoruz. Sizlere de çok çok teşekkür ediyoruz. Esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlerle birlikte oda başkanımız, aynı zamanda il başkan yardımcımız eşlik ediyor, onlara teşekkür ediyoruz. 31 Mart akşamı da bugünkü yaşadığımız bu süreçlerin, bu çalışmalarımızın meyvesini alacağız diyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER